Kutya fekhely cserélhető huzattal

A megfelelő méretű ágy megvásárlása különösen fontos a túlsúlyos, valamint az idős és beteg háziállatoknak, mivel támogatja az ízületeket és a csontokat. Ezért a petsker.hu webshop kínálatában megtalálható kutya fekhely változatok segítenek a normál testtartás támogatásában és enyhítik a fájdalmat.

Emellett a külön ágy használata nagyszerű módja annak, hogy elválassza az állatot a saját ágyától, mivel így bármikor elküldheti a kedvencét „a helyére”. Az elkülönített kutya fekhely mind a négylábú, mind a tulajdonos szempontjából hasznos, hiszen nem higiénikus, ha az állatot a saját ágyában altatja.

Egy utcai séta során az eb ugyanis az emberre veszélyes parazitákat szedhet fel, amit az ágyneműn hagyhat. A külön hálóterület kiküszöböli a szőnyegek és kárpitok tisztításának szükségességét a szőrtől. Célszerű olyan levehető huzattal ellátott ágyakat vásárolni, amelyek könnyen eltávolíthatóak és tisztíthatóak, szükség esetén újakra cserélhetőek. A kölyökkutyák esetében a kutya fekhelyben használt ágynemű jó, ha vízálló.