Könnyen használható a burkolatszintező ék

A csempézés olyan munkafolyamat, amit nem túl gyakran végzünk. Amíg a szalagparketta lerakása és felszedése viszonylag gyors művelet, ami minimális felfordulással jár, addig a hidegburkolást csak vésővel lehet eltávolítani a helyéről. Fontos tehát minden alkalommal alapos munkát végezni, amiben a burkolatszintező ék kiemelkedő szerepet játszik.

A szépen előkészített alapfelületre a csempék lerakása nem nehéz feladat. Elég egy jó vízmérték és könnyen kiképezhető az egyenletes felszín. A probléma azonban menet közben is felmerülhet. A lerakás során és a száradási idő alatt mm mértékű anyagmozgások következhetnek be. A burkolatszintező ék ezeket hivatott kiküszöbölni.

A fogazott felszín létrejötte kezdő hibának minősül, főleg úgy, hogy a professzionális csempeszintezés már kedvező költségek mellett elvégezhető. Nem éri meg tehát kockáztatni, ezért csak azt követően lássunk neki a lapok lefektetésének, hogy a kellő mennyiségű burkolatszintező ék beszerzése megtörtént! Így a kívánt végeredmény biztosan elnyeri a tetszésünket.