Kiváló termék a Maxim Smart napelem

Az egyedi megoldások azok, amelyek előre viszik a fejlődést és valami teljesen újat tudnak adni az emberiségnek. Erre nagyobb szükség van, mint eddig valaha, ugyanis egyre sürgetőbbé fog válni az energiakérdés a jövőben. Szerencsére az innovációk már készen állnak! Pontosan ilyen a Maxim Smart napelem, ami sajátos módon oldja meg a feszültségek átütemezését, az optimális termelés érdekében. Ezen rendszereknél elég komoly kihívást jelent, hogy azok még árnyékos időben is megfelelő ellátást biztosítsanak.

A Maxim Smart napelem esetében kimarad az optimalizáló inverter, ugyanis a speciális mikrochipek veszik át ennek a feladatát, amelyek közvetlenül a panelekre vannak felszerelve. A gyakorlatban úgy érezhető ennek az előnye, hogy sokkal egyenletesebb lesz és 20 %-al megnövekszik az energiasűrűség, valamint lecsökken a hőtermelés és kitolódik az élettartam. A Maxim Smart napelem esetében tehát a befektetés garantáltan megtérül és sok éven keresztül élvezheti a saját rendszerének pozitívumait. Eljött az ideje, hogy végre megragadja az esélyt és létrehozzon egy olyan megoldást, amivel jelentősen csökkentheti vagy teljesen lenullázhatja a villanyszámlát.

Cégünk együttműködő partnere az Óbudai Egyetem, amivel közösen már létre lett hozva egy innovatív befektetés. A Solar Carpont olyan elektromos autótöltő állomás, ahol megújuló energiából nyernek elegendő hajtóanyagot. De itt még nem áll meg az újítás, ugyanis a pluszban nyert elektromosságot tárolni kell. Az Óbudai Egyetem ötletes megoldása, hogy olyan akkumulátorokba történjen meg ez a raktározás, amelyek már leselejtezésre kerültek az elektromos autókból.

Egyértelmű, hogy bizonyos idő elteltével a tárolóegységek már képtelenek ellátni az eredeti feladatukat, viszont új tanulmányok alapján, akár még évtizedekig tökéletesen megfelelnek egyszerű tároló és töltő funkcióknak. Ilyen formán csökkenthető a veszélyes hulladékok mértéke, minimalizálható az újrahasznosítás mennyisége, ugyanis az újra felhasználás révén tovább alkalmazhatóak. Az Óbudai Egyetem lelkes diákjai ezt tanulmányozzák és további egyedi ötletekkel állnak elő.