Kiknek szól a napelem pályázat?

Az energiával történő spórolás olyan alapvető feltétel, amire egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni. A világban zajló globális eseménysorozatok miatt nagyon úgy tűnik, hogy az eddigi életmód felszámolása hamarosan megtörténik. Az energiavállság egyre inkább bekövetkező probléma, amire megéri időben felkészülni. A napelem pályázat, ami elsősorban családosoknak szól, remek lehetőséget kínál, amit kár lenne elszalasztani.

Az 50 % támogatás révén, a költségek máris megfizethetővé válnak. Ha valaki eddig csak tervezgetett, akkor most itt az ideje a megvalósításnak! A napelem pályázat keretében, az utólagos finanszírozás révén az anyagköltségek és a munkadíjak fele visszaigényelhető.

A teljes összeg elérheti az 3 millió Forintot. Természetesen érdemes odafigyelni a pontos feltételekre, mert ezek teljesítése mellett a napelem pályázat leadható. A megújuló energiákba vetett hit sok lehetőséget teremt, amit okosan kihasználva, megőrizhető az otthon kényelme és biztonsága. Kár lenne elszalasztani ezt az esélyt, hiszen minden plusz összeg komoly segítséget jelent az élhető jövő felépítéséhez.