Kézműves szappan tartósítószerek nélkül

Kézműves szappan

A kézműves termékek minden időkben értékesebbek voltak, mint a géppel előállított darabok, viszont a minőséget meg kell fizetni. Ugyanez elmondható a kézműves szappan esetében is, hiszen ebben csak természetes alapanyagok találhatóak, olyanok, amelyek igazán kedveznek a bőrünknek.

Nagyon sokféle kézműves szappan vásárolható meg a vitalis-szappan.hu internetes áruházban. Bármilyen típusú bőrre meg lehet itt találni a megfelelő árucikket. Például a rozmaringos sörszappan bojtorján kivonattal, normál, kombinált, illetve zsíros bőrre egyaránt használható. Amennyiben samponszappanként is alkalmazza valaki, nagyon jól teszi, mert ennek hajerősítő hatása is van. Ez a kézműves szappan, természetesen tartósítószerektől mentes alapanyagokból készült.

A hatóanyagai között van a tiszta rozmaring illóolaj, ami fokozza a bőr alatti szövetek vérkeringését, illetve csökkenti a hajhullást. A bojtorján kivonat elősegíti a hajnövekedést, regenerálja a hajat. Válassza ezt a kézműves szappant és legyen szép a bőre, a hajkoronája pedig csodás!