Kevesen csalódnka a Csepel országúti kerékpárban

Csepel országúti kerékpár

Sokan egyenesen rajonganak a biciklis száguldásért, az országúton történő tekerésért, ahol megfelelő időjárási körülmények között az ember akár 35 km/h sebességgel is repeszthet.

A Csepel országúti kerékpár tulajdonosok nyilván ezzel az érzéssel tisztában vannak, hiszen ez a típusú bringa talán az egyik legkedveltebb hazai modell, amelyik tökéletesen helytáll a legnagyobb távok alatt is. Azért választják rengetegen, mert a tapasztalatok is azt mutatják, hogy igen könnyű tekerni, és hosszabb távon a 30 km/h körüli tempóban gondmentesen lehet vele haladni. Előnyei közé tartozik még, hogy igen kiváló az áttételezése, így dombon sem kell nagyon erőlködni a tekeréssel. A Csepel országúti kerékpár az árához képest, mivel roppant olcsó, nagyon jó felszereltséggel rendelkezik, sőt, igen esztétikus is.

A bringa még hosszabb távon is nagyon kényelmes, ami elképesztően sokat jelent, amikor a kerékpáros előtt egy 60 kilométeres táv van. A Csepel országúti kerékpár egyetlen hátránya talán, hogy a fényezése sérülékeny, és sajnos elég könnyedén megkarcolódik.