Kellys kerékpár minden korosztálynak

Kellys kerékpár

A bicikli az egyik legnagyszerűbb dolog a világon. Egyszerre sportszer és közlekedési eszköz. Sőt, a Kellys kerékpár kicsiknek és nagyoknak egyaránt alapfelszerelés a mindennapokban. Sokunk meghatározó kiskori élménye, ahogy biciklizni tanítanak minket. Fontos eszközünk gyermekkorunktól kezdve a Kellys kerékpár.

Sokáig ez volt az egyetlen jármű, amellyel önállóan eljuthatunk egyik helyről a másikra. Persze a bringázáshoz is szükséges megtanulnunk a KRESZ szabályait, minimális szinten mindenképp, hogy magunkat és a környezetünket se sodorjuk veszélybe, és ne okozzunk balesetet. Legkönnyebb útja ennek az, ha a gyermekeknek a szülők a családi biciklitúrák során tanítják meg, mit és hogyan csináljanak, és mi az, amit nem szabad.

A Kellys kerékpár nemcsak a közlekedésben, hanem az egészséges életmódban is társunk lehet egy életen át, mivel mindennapi testedzést biztosít. A friss levegőn való tekeréssel pedig a stresszt is kiűzhetjük az életünkből, miközben eljutunk a célállomásunkig. Összekötve ezzel nap mint nap a kellemeset a hasznossal.