Kávégép különböző változatokban

A berendezést különböző kivitelben és teljesítményben vásárolhatja meg. Az egyszerű, karos kávégép sok háztartásban van jelen. Kiváló ár-érték arányban lehet hozzájutni, így szinte mindenki megengedheti magának. Megfelel espresso, cappuccino és latte készítéséhez.

Aki szereti a kávéfőzés rituáléját és a presszók hangulatát, annak mindenképpen jó döntés lesz. Amennyiben komolyabb, illetve többfunkciós szerkezetet keres, akkor válassza az automata modellt! A hagyományos kávéfajták mellett, macchiato, ristretto és mocha előállítására is alkalmas. Az automata kávégép digitális kijelzővel van ellátva, ami egyszerűen kezelhető. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja a kívánt italt. Nem csupán a kezelése, de a tisztítása is gyerekjáték.

A legtöbb variáció öntisztító rendszerrel rendelkezik. Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy időnként a zacctárolót és a tejadagolót ki kell tisztítani. A gőzfúvóka és a beépített daráló alapfelszereltség egy efféle berendezésnél. A kávégép a szemeket csak az ital elkészítése előtt darálja le, így mindig friss koffein kerülhet az asztalra.