Jóga tégla a tökéletes stabilitásért és ellazulásért

A jóga fantasztikus mozgásforma, ami úgy a testet, mint a lelket feltölti. Bizonyos pozícióit, mozdulatait még kellemesebbé és hatékonyabbá lehet tenni, például a jóga tégla segítségével. Egy ilyen tégla általában EVA habból vagy parafából készül. A habból készült változatok könnyűek és hordozhatóak, a parafatömbök viszont nagyobb szilárdságúak, nehezebbek és ellenállnak a sérüléseknek.

A flexity.hu webáruházban mindenki a saját igényének megfelelően döntheti el, hogy milyen anyagú és keménységű téglát vagy blokkot választ. A jóga tégla a Yin jóga és az Iyengar jóga vagy a nyújtás egyik alapvető segédeszköze, javítja a test ellazulását és a stabilitást.

Megéri használni, sőt, jó, ha egyszerre 2 darab is a rendelkezésünkre áll. A Flexity online jóga kellék áruházban többféle méretű, vastagságú, anyagú és színű jóga tégla is kapható. A már említett két típus mellett, elérhető az újrahasznosított anyagból készült változat is, de rendelhetünk EVA habból és természetes bambuszból készült jóga téglát is.