Így alakulnak a fordítóiroda árak

Fordítóiroda árak

Külföldre költözés, idegen nyelvű állásinterjú, okmányfordítás… olyan helyzetek ezek, amikor szívesen kérnénk egy profi segítségét. Az F&T mindig a rendelkezésünkre áll, amennyiben angol vagy német fordításra lenne szükségünk. A fordítóiroda árak nem túl magasak, éppen ezért megéri innen rendelni. A díj meghatározása a szöveg mennyiségének függvényében történik.

Amennyiben németről vagy angolról kell magyarra fordítani a szöveget, akkor 2 Ft/karakter összeget kell érte fizetni. Fordított esetben 2,4 Ft/karakter a tarifa. Az egyéb nyelvek esetében egyedi árajánlatot kell kérni. Sokan érdeklődnek az iránt, hogy a ritkább nyelveknél milyen magasak a fordítóiroda árak. Nos, ezt nem lehet előre megmondani, hiszen minden szöveg más.

Mivel ezekben az esetekben nehezebb fordítót találni, ezért biztosan a díj magasabb lesz, mint az angolnál és a németnél. A költségeket az is emelheti, ha sürgősen szükségünk lenne a szövegre. Normál esetben a határidő 3 munkanap szokott lenni. Ha ennél gyorsabban kellene a lefordított szöveg, akkor valószínűleg felárat kell fizetnünk. A fordítóiroda árak előre meg vannak adva néhány okmánytípus esetében. Az erkölcsi bizonyítvány, a születési és a házassági anyakönyvi kivonat, illetve az adóigazolás 4500 Ft + ÁFA árért cserébe fordíttatható le.

Jó hírt jelent, hogy a visszatérő ügyfelek rengeteg kedvezményt kaphatnak. Amennyiben ismétlődések találhatóak a szövegben, akkor ezeknek a lefordításáért nem kell külön fizetni. Azt se felejtsük el, hogy a fent felsorolt fordítóiroda árak csak akkor érvényesek, ha maximum 10 ezer karaktert kell lefordítani egyetlen nap alatt.