Igen népszerű a GT Radial téli gumi új modellje

GT Radial téli gumi minden gépkocsi típusra
GT Radial téli gumi minden gépkocsi típusra

A téli vezetés sokaknak komoly fejfájást okoz. Nem könnyű ugyanis a csúszós utakon stabilan tartani a járműt, ezért nem szívesen ülnek volán mögé ilyenkor az emberek.

A GT Radial téli gumi azonban megkönnyíti a vezetést, ugyanis különösen jó tapadást biztosít a legsíkosabb utakon is. A havas, latyakos, hideg aszfalt sem jelent kihívást ezeknek az abroncsoknak.

A GT Radial téli gumi gyártója a világ egyik legnagyobb gumiabroncsokat gyártó vállalat, ami folyamatosan arra törekszik, hogy a lehető legmodernebb technológiai újítások felhasználásával állítsa elő a tartós és megbízható gumikeverékeket. Így olyan abroncsokat tudnak előállítani, ami a legextrémebb környezetben is remekül megállja a helyét.

A legújabb GT Radial téli gumi gyártása során is alkalmaztak egy ilyen új technológiát. A nanotek silica technológia segített abban, hogy egy jobb tapadású, de ugyanakkor alacsonyabb gördülési ellenállású abroncsot állítsanak elő. Ez a GT Radial téli gumi modell, az igen jó ár/érték arányának köszönhetően, hamar nagy népszerűségre tett szert.