Ideális kikapcsolódás Balaton wellness hotelekben

Érdemes már időben előkészíteni a nyári programokat, hiszen így lehetünk biztosak abban, hogy a megfelelő helyeket kapjuk és akkor mehetünk majd nyaralni, amikor elterveztük. A Balaton remek térségnek számít továbbra is, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk és eltöltsünk akár 2 hetet is a nyüzsgő városoktól távol egy kellemes környezetben. Sokan nyaralókba, apartmanokba mennek nyaralni, azonban az igazi kényelmet a Balaton wellness hotel nyújtja, melyből több is megtalálható hazánk legnagyobb tavának térségében.

A Mala Garden talán az egyik legérdekesebb hazai Balaton wellness hotel, mivel nagymértékben épít a thai kultúrára és életvitelre. Ahogy ők mondják: “A masszázs gyógyít, a masszázs megelőz.” A hotelben lehetőség van számos thai programban való részvételre, többek között meditációba, masszázsokba és remek étkezésekbe való becsatlakozásra is. A tradicionális thai masszázs egy több ezer éves múltra viszszatekintő keleti gyógyterápia, mely egyszerre minden fontos életaspektuson segít.

A lelki-, testi-, és a szellemi egyensúly megtalálása, szervezetünk állóképességének növelése és az egészség megőrzése mind kiemelt szempont manapság, a thai programok pedig segítenek ebben. A Mala Garden egy remek kikapcsolódást és stresszűző élményekben gazdag időtöltést biztosít a vendégek számára, hogy testben és lélekben is felfrissülve térhessenek vissza a nyaralás végeztével a mindennapokba. A Siófokon található hotel komplexumban számos szoba és lakosztály található, melyek különböző felszereltséggel rendelkeznek az igényeknek megfelelően.

A szobák berendezését modern Bali és minimalista építészeti formavilág ihlette, igényesen ötvözve a harmóniát, a dizájnt és a luxust. A szokásos infrastruktúra mellett ezekben a Balaton wellness hotelekben a fürdőszobákban külön kozmetikai ápoló készletek és térítésmentes fürdőköpeny és papucs is biztosított. A hotel remek hely arra, hogy felfedezzük a thai kultúrát és kikapcsolódjunk, továbbá élvezzük a wellness részleg nyújtotta lehetőségeket.