Holt tengeri fürdősó nem csak Kleopátrának

Holt-tengeri sót már a híresen gyönyörű Kleopátra is használt kozmetikai célokra, szépségének megőrzése érdekében. Ő akkor lezáratta a tenger területét, hogy más ne tudjon hozzáférni a természet bőrfiatalító összetevőjéhez, de napjainkban már mi is hozzájuthatunk a Holt tengeri fürdősó formájában.

Mert tudni kell, hogy azóta már az orvostudomány és a kozmetikai ipar is eredményesen alkalmazza az ásványok gyógyító, regeneráló erejét. Egyedi jótékony hatásokkal büszkélkedik a Holt tengeri fürdősó, élen jár a bőrproblémák kezelésében, az öregedési folyamatok lassításában, valamint a felhám megfiatalításában. Ez tulajdonképpen 26 ásványi anyag és nyomelem természetes keveréke, az egészséges bőrműködéshez nélkülözhetetlen anyagokat tartalmazza.

Aktiválja a sejtek anyagcseréjét és javítja a bőr mikrokeringését. Tehát a Holt tengeri fürdősó használatának nyomán felgyorsul a sejtek regenerációja, amitől megújul a bőr felszíne, rugalmasabb és feszesebb lesz a textúrája. A termék beszerezhető az ahavashop.hu webes drogériából.