Hatékony kiegészítő a lengő törölközőtartó

A fürdő a lakás egy kifejezetten fontos helyisége, amit megéri úgy felszerelni különféle termékekkel, hogy azoknak a működése, elrendezése segítse a mindennapi dolgaink elvégzését. Jó példa erre a mosdókagyló mellé helyezett lengő törölközőtartó, amire egyszerűen felhelyezhetünk több törlőkendőt és így azokat felesleges keresnünk, mert mindig kéznél lesznek.

Maga a termék még olyan esetekben is hasznos, amikor elég komoly helyhiánnyal küszködünk, a fürdő méretei miatt. A száradást csak fokozhatjuk, amennyiben okosan történik meg a lengő törölközőtartó elhelyezetése. Közvetlenül a fűtőtest fölé szerelve, a felfelé áramló meleg levegő rövid időn belül kiszárítja a nedves ruhadarabokat, ugyanis a több ágú, EP porlakkal bevont alumínium csőre még a frissen mosott holmik is ráhelyezhetőek.

Típustól függően, több szárral rendelhető meg a lengő törölközőtartó, az egyéni igényeinknek megfelelően. Ismerjük meg a komfortszerelvenyshop.hu oldalon a termékkínálatot, majd rendeljünk! Tegyük komfortossá a környezetünket azzal, hogy kiváló termékkel szereljük fel az otthonunk minden pontját.