Hajdúsító eljárás a felgyorsult életmódhoz

Hajdúsítás egyszerűen

Sokan álmodozunk arról, hogy a tükörbe tekintve olyan valaki néz vissza ránk, akinek a haja valóban az ékessége. Dús, ragyogó koronát szeretnénk, de a hajdúsító folyamat hónapokig elhúzódó türelmetlenkedés nélkül.

Ma, hála a gyorsan fejlődő technikának és a tudományos újításoknak, erre is van lehetőség. Otthon, kényelmesen, pár másodperc alatt professzionális technológia segítségével varázsolhatunk magunknak szemet gyönyörködtető, pompás hajzuhatagot.

A Gettik haj mikroszálak ezreivel képes hajdúsító hatást elérni gyorsan, biztonságosan, esztétikus formában. Működésének alapja az elektrosztatikus töltés, ami jelen esetben azt jelenti, hogy a mikroszálak ellentétes töltéssel rendelkeznek, mint a haj, így biztosítják a tartós tapadást, akár szélsőséges időjárási viszonyok között is.

Hajmosástól hajmosásig tart és nagyon könnyen felvihető a ritkuló hajas fejbőrre, hiszen csak rá kell szórni, a Gettik Hold On spray használatával pedig egyszerűen fixálni. Kitűnő választás ez a hajdúsító módszer mindazoknak, akiknek fontos a minőségi, hatékony és gyors szépségápolás.