Gyönyörű darab a holdkő karkötő

Azt mondják, hogy a nőiesség köve a holdkő, ami segít leküzdeni a hangulatingadozást és a depressziót, sőt, a szervezetben lévő negatív energetikai blokkokat is oldja. Ezért nagyon jó, ha van egy ilyen ékszerünk, például egy holdkő karkötő, ami nemcsak gyönyörű, hanem a jótékony hatásait is kifejti.

Kivédhetőek vele a stressz okozta gyomorproblémák, fejleszthető az érzelmi intelligencia, enyhíthetőek a menstruációs panaszok, de a hormonháztartás felborulását is képes megakadályozni. Igazi ritkaságnak számít a természetes holdkő karkötő, amit a gyogyitokovek.eu webshopból van lehetőségünk igazán kedvező áron beszerezni. Ebben az ékszerben a szemek mérete 8 mm, amelyek szép fehérek, itt-ott szivárványos holdkövekre jellemző tűzzel, fényben látszódó csillogással.

Egyedi méretben is megrendelhető a webáruházból, ami azért jó, mert mindenkinek más vastagságú a csuklója. Az ásvány ékszer webáruházban kapható termékek mind bevizsgáltak és belső eredetiség garanciát vállalnak ezekre. A készlet gyönyörű darabja a holdkő karkötő is.