Fűző alakformálásra és csábításra

A nők alapvető fehérneműi közé a bugyi és a melltartó tartozik, azonban ennyinél nem szabad megállni. Hogy a fűző érdemes arra, hogy helyet kapjon a női ruhatárban, az vitatott, azonban mi azt javasoljuk, hogy bizony kell legyen belőle is egy-két darab a szekrényben. A történelmi ruhadarabnak is tekinthető öltözék ma már természetesen nem ugyanaz, mint az ősei voltak. Az egykor kínzóeszköznek is beillő alsónemű bizony rengeteg nő és férfi ruhatárában megtalálható volt.

Tény, hogy nem volt éppen a legkényelmesebb viselet, viszont a fűző csodálatos darázsderekat varázsolt, ami a férfiak körében is népszerű volt. A mai változatoknak is szerepük lehet az alakformálásban, de a csábítás terén sem maradnak alul. Egy gyönyörű csipke vagy selyem fűző csodálatosan kiemeli az alakot, a hason lévő párnácskákat eltakarja. A boltokban rengeteg modellű és anyagú változat megtalálható minden méretben. Egy csinos bugyival és köntössel egyszerűen ellenállhatatlan viselet, úgyhogy feltétlenül ki kell próbálnia annak, aki eddig még nem tette!

Az erotikus fehérneműk választéka szinte kimeríthetetlen. A harisnyatartók eddig talán nem tartoztak az „alap felszereltség” közé, de most már ideje felfedezni és felvenni azon termékek listájára, amiket szeretnénk beszerezni. Ezekről az apró kellékekről az embernek bizonyára elsőre az erotika jut eszébe. Ez bizony így helyes, hiszen roppant vérforraló látványt nyújtanak. Hogy a gyakorlati szerepüknek milyen jelentősége van, azt mindenki maga dönti el.

Egy biztos, a combfixek viselésénél igen jól jönnek, hiszen ki szereti a fel-alá csúszkáló harisnyákat a lábán? A mennyasszonyi viselethez már csak babonából, szokásból is „kötelező darabok” a harisnyatartók. Egy szirén fazonú ruha alatt tökéletes választás a combfix és a harisnyatartók kombinációja. Ha pedig nem akarunk hozzá semmilyen harisnyát viselni, az sem gond. A párunknak anélkül is garantáltan forró pillanatokat nyújthatunk. A dreamfashion.hu webáruházban pedig megannyi modellben megtalálhatóak, kiváló áron.

Tags: