Fúró-vésőkalapácsok tucatjai sorakozik a webshopban

A kisgépek termékkategóriában a mindennapi házkörüli munkához, de az ipari szintű termeléshez is számos praktikus berendezés található. A korszerű fúró-vésőkalapácsok igen sokoldalú eszközök, kiválóan használhatóak építkezési célokra is. A szerszamoazis.com webshopban az érdeklődők rendelkezésére állnak a Hitachi SDS-Max fúró-vésőkalapácsok, amelyek sok éven keresztül jó szolgálatot fognak tenni, legyen falbontásról vagy hasonló jellegű munkálatokról.

Az elektromos kialakítású gépek gyorsak, kényelmes és biztonságos használatúak, de erősek is. Az általuk generált légréteg mérsékeli a folyamat közben keletkező és visszaható ütőenergiát és a vibrációt, a felhasználó komfortjának megőrzése érdekében.

A hasznos funkciójuk közé tartozik továbbá az ütésenergia és a fokozatmentes fordulatszám szabályozó is. A speciális szerszám befogásának köszönhetően, ezek a szerszámok kompatibilisek a legtöbb fúrószárral. Az ilyen jellegű fúró-vésőkalapácsok 12 fokozatúak, ami elegendő bármilyen feladat elvégzéséhez.