Forrasztóón különféle anyagösszetétellel

A hifi építők eszköztárában sokféle anyag megfordul. Az egyik ezek közül a meglehetősen vitatott forrasztóón. Miért nem ért egyet mindenki ennek használatával? Sokan úgy vélik, hogy a forrasztóanyag plusz egy akadály, amin a jelnek át kell haladnia. Ez az akadály pedig esélyes arra, hogy a jelátvitelt csökkentse. Ennek ellenére, bizonyos csatlakozók vagy kábelek csak forrasztással szerelhetőek, ilyenkor nem lehet elkerülni ennek használatát. Tehát, ha úgy döntünk, hogy pákát ragadunk, akkor érdemes tudni, hogy milyen forrasztóón megfelelő audió célra.

A Kácsa Audiónál többféle típus is megtalálható. Mind a fizikai, mind pedig az internetes bolt kínálatában olyan változatok kapnak helyet, amelyek ezüstöt vagy egyéb speciális anyagokat tartalmaznak, hogy kisebb veszteséggel legyenek képesek „átengedni” a továbbítandó jelet. A szakemberek szerint az “átlagos” felhasználóknak a legjobb választás a 2% ezüstöt tartalmazó forrasztóón. A Kácsa Audiónál mind a 2, mind pedig a 4 %-os megvásárolható, a Budapesten lévő boltjukból vagy pedig a webáruházból.

A csatlakozó minden árkategóriában megtalálható

Az audió és videó iparágban tevékenykedők vagy lelkes amatőrök olyan helyekről vásárolnának, ahol valóban megértik az igényeiket. Ők akár a csatlakozó terén is szeretnének gazdag kínálatból választani olcsó, de megfelelő vagy drága, de profi változatokat. A Kácsa Audió nekik tökéletes hely lesz a vásárláshoz, hiszen a vállalkozás a belépőszinttől a high end kategóriáig igyekszik optimális megoldást nyújtani.

A csatlakozó típusok főleg otthoni hifi és házimozi rendszerek, szórakoztató elektronikai eszközök csatlakoztatásához, valamint színpad- és stúdiótechnikai berendezések, egyedi installációk beüzemeléséhez alkalmasak. Nem kérdés, hogy a bolt kínálatában minden igénynek megfelelő minőségi termékek találhatóak. Aki a csatlakozót szeretné online beszerezni, annak el sem kell mennie a fizikai szaküzletbe, hiszen megrendelheti a kacsa-audio.hu webáruházból néhány kattintással.