Fontos a fürdőszobai lámpa minősége

A lakberendezés olykor elég bonyolult feladat, ezért szükség lehet hasznos tanácsokra, hogy megfelelő eredményt érjünk el. A bútorok vásárlása csak az egyik dolog, de ezen kívül ott van még a különféle műszaki eszközöknek a kiválasztása és bekötése, ami gyakran szakember feladata. Ebbe a kategóriába tartozik a fürdőszobai lámpa, hiszen erre a célra nem felel meg bármilyen világítótest.

Mindig figyelembe kell vennünk a környezeti hatásokat. A fürdőben gyakran van jelen magas koncentrációban a pára, ami azonnal kicsapódik a hidegebb felületekre, valamint az elektromos rendszereknek a nagy ellensége, mert korrodál és zárlatot okoz. A fürdőszobai lámpa kivitelek éppen ezért vannak ellátva fröccsenő víz elleni védelemmel.

Ami a felhelyezésüket illeti, az sem teljesen mindegy, hogy hová történik, ugyanis kerülhetnek a mennyezetre, esetleg az oldalfalakra, közvetlenül a tükrök, ajtók fülé. Mérjük fel a teljes kínálatot az alampa.hu weboldalon, majd pedig válasszuk ki, hogy pontosan melyik lesz az a fürdőszobai lámpa, amelyik fényt visz a helyiségbe!