Ezért annyira fontos az autó állapotfelmérés

Amikor valaki használt kocsit szeretne venni, akkor azt akarja, hogy az jó állapotban legyen és nem csupán külsőleg, de belsőleg is. Gyakran azonban a tulajdonosok elhallgatják, hogy milyen gondok vannak a verdával. Aggódnia persze nem kell a vásárlónak, hiszen az autó állapotfelmérés során, a szerelők azonnal rájönnek azokra a problémákra, amiket lehet, hogy a tulaj nem szeretett volna elmondani.

Sajnos megeshet, hogy egy járgány rejtett hibái a további használat során jelentős bajokat okoznak és többletkiadást idéznek elő. Ezért sem szabad gondolkodás nélkül kezet rázni valakivel, aláírni a papírokat és fizetni. A vásárlás előtt kötelező az autó állapotfelmérés. A hozzáértők nagyon hamar rámutathatnak azokra a gondokra, amiket érdemes komolyan venni.

Az autó állapotfelmérés után pedig, a vevő el tudja dönteni, hogy megéri-e neki beszerezni az adott járgányt. Ha jó állapotban van, és nem kell rá utólag sokat költeni, akkor sokan habozás nélkül megveszik. De, ha az autó állapotfelmérés azt mutatja, hogy nagyon nincs rendben a verda, akkor rengetegen, amúgy jogosan, hallani sem akarnak az üzletről.