Étterem Orfű varázslatos részén

A gyermekek táboroztatása nagy kihívás elé állítja a tanárokat, hiszen gondoskodni kell helyszínről, programokról, felügyeletről és természetesen a megfelelő étkeztetésről. Szerencsére egy nagyon hangulatos étterem Orfű területén, közvetlenül az Abaligeti-barlang szomszédságában megoldást kínál az ilyen igény esetére.

A Denevér Bisztró egy komplett heti menüt tervezett, kimondottan táborozó gyermekeknek. Laktató reggeli, energizáló tízórai, kiadós ebéd, egészséges uzsonna és egy élményekkel teli napot megkoronázó, finom vacsora várja a gyermekeket hétfőtől egészen vasárnapig. Ez az étterem Orfű egyik legszebb részén helyezkedik el, a csemeték pedig élvezni fogják a teraszon elfogyasztott ételeket egy ilyen mesebeli környezetben.

Bővebb információkért és árakról történő tájékoztatásért nyugodt szívvel felkereshetjük a bisztró csapatát, akik örömmel állnak majd a rendelkezésünkre. Az étterem Orfű egyik fontos gasztronómiai helyszíne. Nem csupán a gyermekeknek kínál alternatívát, mert innen a felnőttek is elégedetten fognak távozni.