Érszűkület kezelése mellékhatások nélkül

Már kisebb terhelés után is fájnak a lábai? Zsibbadást érez a végtagjaiban vagy hidegséget? Lehet, hogy az érszűkület tüneteit véli magán felfedezni. Való igaz, hogy ennek a betegségnek gyakran nincsenek érezhető tünetei, főként a kezdeti stádiumában. Bizonyos esetekben azonban egy vérrög teljesen eldugíthatja a véráramlást és akár szívrohamot vagy agyvérzést is okozhat. Fontos odafigyelni a tünetekre, ha pedig beigazolódott a gyanú, akkor a megfelelő kezelést időben elkezdeni.

Természetesen az is lényeges, hogy az érszűkület okait megszüntessünk vagy legalább lecsökkentsük. Az okok között pedig olyan betegségek állhatnak, mint a magas vérnyomás, inzulinrezisztencia, cukorbetegség vagy túlsúly, valamint az érelmeszesedés. Egyrészt a radikális életmódváltással is tudunk tenni az érszűkület ellen azzal, ha megfelelően táplálkozunk, leszokunk a cigarettáról, odafigyelünk a súlyunkra, másrészt pedig a betegségeink kezelésével.

Ezek ugyanis gátolják a hajszálerek helyes keringését, azaz a mikrocirkulációt. A keringési zavarokon nemcsak a hagyományos módszerekkel lehet javítani, hanem kiegészítő terápiákkal is. Létezik olyan orvostechnikai eszköz, amelyik kifejezetten a mikrokeringést támogatja. Ezzel nagyon sok betegséget meg lehet előzni, a meglévőket pedig enyhíteni vagy meg is szüntetni. Nemcsak a betegségek kezelésében javasolt, hanem az immunrendszer erősítése érdekében is. Plusz érvként mellette felhozható az is, hogy nem egy újabb gyógyszer fogyasztását jelenti, nem jár fájdalommal és mellékhatásokkal sem.

Ez a mikrokeringés serkentését célzó orvostechnikai eszköz hasznos lehet az egészségmegőrzési célból, , meddőség, fülzúgás, érszűkület kiegészítő kezelésére, ugyanakkor gyorsabb felépülést jelenthet baleset vagy műtét után, sőt, a krónikus betegségek enyhítésében is jó eredményeket lehet vele elérni. Az orvostechnikai eszköz a teljesítmény növelésében és a sportsérülések gyógyításában is hasznos segítség lehet.