Erősíti az immunrendszert az infraszauna

Infraszauna

Amikor kint sétálunk a szabadban és érezzük a Nap simogató érintését, akkor tapasztaljuk meg igazán az élet örömeit. Sajnos nem tehetjük meg, hogy rendszeresen kifekszünk egy függőágyra és lazítunk, már csak azért sem, mert az éghajlati viszonyok gyakran nem engedik meg. Túl meleg, hideg, eső, szél, mind közbeszólhat. Van azonban egy hatásos alternatíva, mégpedig az infraszauna.

Ez a szerkezet kimondottan a természetes sugarak pozitív előnyeit sűríti egybe. Ha éppen napozunk, akkor esély van rá, hogy alaposan leégünk, mert az UV sugarak káros mellékhatásokat indítanak el a bőr felszínén. Az infraszauna teljesen kiküszöböli ezt a mellékhatást és csakis az előnyös hullámhosszt nyújtja.

Természetesen, ha barnaságra vágyunk, akkor azt itt nem fogjuk megtalálni, de az izzadásnak sokkal több előnye van, mint a sötétebb bőrtónusnak. A sugarak behatolnak a testünkbe és bentről kifelé melegítik. Fokozzák az immunrendszer működését ezért az infraszauna a regenerációban sokat nyújt. Próbáljuk ki és tapasztaljuk meg a saját bőrünkön az eredményt!