Ennyibe kerül most egy szakállfestés

Az arcszőrzet ápoltsága elengedhetetlen a tökéletes megjelenés szempontjából, de ez nemcsak a rendszeres vágását, igazítását jelenti, hanem a festését is, ha arra van szükség. A legtöbb férfinak azonban elképzelése sincs, hogy mennyibe kerül ez a szolgáltatás, mivel eddig még nem érezte szükségét annak, hogy befestesse az arcszőrzetét. Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakon lehet szakállfestést kérni egy barber shopban, akkor mindenképp érdemes szétnézned az a76.hu weboldalon.

A barber shop szakembereire ugyanis nyugodtan rábízhatod a frizurádat és a szakálladat egyaránt, mert garantáltan nem fogsz csalódni a végeredményben. Már a belépéskor egy igazi gengszter hangulat fogad, mintha egy időutazáson lennél. A portálon megtekinthetőek a borbélyok munkáinak fotói, amelyekből még ötletet is meríthetsz abban az esetben, ha éppen nem volna elképzelésed a szakáll és/vagy a haj kialakításának tekintetében.

Ugyanakkor a szakképzett borbélyok is segítenek Neked kiválasztani a tökéletes fazont, ami biztosan passzol a személyiségedhez, stílusodhoz. Precízen, a vendég, vagyis jelen esetben a Te elképzeléseidnek maximálisan megfelelve el is készítik. A szalonban dolgozó szakemberek nagy tapasztalattal rendelkeznek, minden frizura és szakáll trendet ismernek, számukra nincs lehetetlen. A vendégeik maximális elégedettséggel távoznak a barber shopból, de nem azelőtt, hogy elfogyasszanak egy általuk kiválasztott italt.

Ez aztán az igazi fogadtatás! Ugye? Gondoljunk bele, hogy melyik fodrászszalonban kínálnak meg bennünket egy itallal vagy üdítővel, ásványvízzel legalább? Mindazonáltal az árak sem emelkednek az égig, hanem valóban kedvezőek. Például a szakállfestés és –igazítás csupán 5800 Ft. A weboldalon áttekinthető a teljes árlista, amiből megismerheted az összes szolgáltatás árát. A weblapon könnyen elvégezheted az időpont foglalást is, ami legfeljebb pár percet vesz igénybe. Ismerd meg a borbélyokat a portálon, így könnyebben eldöntheted, hogy kihez jelentkezz!