Egyedi szolgáltatásokat kínál a Kassai Irodaház

Debrecen, vagyis Magyarország második legnagyobb városa olyan potenciállal rendelkezik, ami jóformán minden feltételt biztosít egy vállalkozás alapjaitól való felépítéséhez és sikerre viteléhez. Természetesen, ehhez kellő türelemre, remek ötletekre és elegendő alaptőkére van szükség. Ami a papírmunkát illeti, a Kassai Irodaház egyik helyiségében olyan környezet található, ami maximálisan kiszolgálja az elvárásokat.

Vannak kisebb és nagyobb belmérettel bíró irodák. Az sem gond, ha valaki egyedül akar dolgozni vagy éppen ellenkezőleg, azt szereti, amikor sokan vannak körülötte. A Kassai Irodaház alapból kínálja az optikai kábelen érkező szélessávú internetet, amit ingyenes wifivel egészít ki.

A bejutás az épületbe nem fog problémát jelenteni, hiszen a készséges portaszolgálat bármikor beengedi az érkezőket. Ha valaki késő éjszakáig szeretne bent lenni vagy nagyon korán érkezik, az sem okoz problémát. A Kassai Irodaház körüli környezet a pihenésre is esélyt kínál, amire a folyamatos robotolás mellett gyakran van igény.