Csokitorta bűntudat nélkül

Mindenkinek van kedvenc tortája, desszertje, amit bárhol és bármikor szívesen fogyasztana, de hát ez nyilván nem lehetséges, mert a legtöbb cukorral készült finomság bizony hizlal. Például a férfiak nagy favoritja a csokitorta és minél több krém van benne, nekik annál jobb. Évfordulóra vagy Valentin-napra ideális volna egy ilyen desszert, de a hölgyek általában alig vagy egyáltalán nem esznek belőle, mert nem akarnak egy este alatt fölösleges kilókat felszedni.

Mit szólna ahhoz, ha egy olyan csokitorta lenne az ünnepi vacsora utáni desszert, ami egyáltalán nem hizlal, bűntudat nélkül fogyasztható? Pedig lehetőség van ilyet vásárolni, vagyis rendelni a prookies.hu webáruházból, mini méretben és szív alakban. Egy romantikus vacsora méltó befejezése lehetne ez a finomság, ami nem terheli meg a gyomrot, hiszen hozzáadott cukor és búzaliszt nélkül, zabpehely alapú piskótával, tejsavó fehérjével készül. A legjobb minőségű alapanyagokból van összeállítva a csokitorta, aminek megvételéhez egy tapodtat sem szükséges mennie.

Remek szolgáltatás a torta kiszállítás

Képzelje el, mennyire kényelmes megoldást jelent, hogy nem Önnek kell hazaszállítania a tortát és közben vigyáznia minden mozdulatára, nehogy lecsússzon vagy megsérüljön a kocsiban! A legjobb megoldás a torta kiszállítás. A rendelést leadja, aztán a többivel már nem szükséges foglalkoznia. Ráadásul minden igénynek megfelelnek a Prookies cukor- és búzaliszt mentes tortái, amelyek bármilyen alkalomra optimális választást jelentenek. Nem csupán gluténérzékeny és/vagy cukorbetegek vásárolják ezeket az ínyencségeket, nem kizárólag fogyókúrázók, hiszen mindenkinek jót tesz az egészséges alapanyagokból előállított finomságok fogyasztása.

Tehát családi eseményre, anyák napjára, baráti összejövetelre egyaránt megéri ezeket a termékeket választani, és ennél a cégnél a torta kiszállítás soha nem késik. A rendelés menetét, illetve a házhozszállítás időpontját megismerheti a fent leírt portálon. Használja ki a lehetőséget, amit a pontos és megbízható torta kiszállítás biztosít Önnek, ezzel időt és energiát spórolva meg!