Bögre nyomtatás: a legideálisabb szóróajándék

A legtöbb háztartásban egész biztosan található olyan csésze, amelyik valamiféle vállalkozás nevéhez, eseményhez vagy más dologhoz kötődő emblémával van ellátva. A bögre nyomtatás bevett szokás számos cég, rendezvény, klub esetében, ugyanis ezek a kis ízléses és praktikus kerámiaedénykék remek propagandaanyagnak bizonyulnak. Mivel a mindennapjaink során használjuk ezeket a tárgyakat, sőt, sokan még gyűjtik is, így kézenfekvő, hogy az ilyen módon történő népszerűsítés igen hatékonyak bizonyul, hiszen sok emberhez elér.

Hazánkban jó néhány vállalkozás szolgáltatásai között érhető el a bögre nyomtatás, a kisebb és nagyobb városokban egyaránt találhatunk olyan nyomdákat, ahol minőségi és időtálló feliratokkal, grafikákkal, logókkal látják el a csészéket. Természetesen magánemberként is élhetünk a bögre nyomtatás lehetőségével, amennyiben személyes, frappáns ajándékkal szeretnénk meglepni a hozzátartozóinkat, illetve a barátainkat az ünnepek, születés- és névnapok, valamint évfordulók alkalmával.

Minőségi és tartós pamut textil nyomtatás

Az effajta nyomdák szolgáltatásai között nemcsak a bögrékre történő lenyomatok megvalósítása szerepel, mivel más felületekre is ugyanúgy képesek felvinni a megrendelő által elképzelt motívumokat. A pamut textil nyomtatás technikája által pólók és más ruhaneműk egyaránt dekorálhatóak. Ebben az esetben szintén gyakori a cégek, egyesületek és más társulások általi tömeges megrendelés, aminek során munkaruhákat és szóróanyagként osztogatható ruhaneműket gyártatnak a saját logóikkal, szlogenjeikkel.

A szitázási módszerrel történő pamut textil nyomtatás bár már régi eljárásnak számít, azonban igen költséghatékony, tartós és gyors. Az évek során többféle újítás jelent meg a textíliák minőségének javítása terén is, ezáltal képesek voltak olyan anyagok előállítására, amelyekre szebben, precízebben lehet nyomtatni. Legyen szó akár az egyedi emblémával ellátott bögrékről vagy a pamut textil nyomtatás során létrehozott, személyre szabott ruhaneműkről, ezek a praktikus tárgyak remek szóróajándékként szolgának.