Berlinger Haus edénykészlet 3 rétegű márványbevonattal

Olyan fazekakra és serpenyőkre vágyik, amik csúcsminőségű, rozsdamentes acélból készültek, valamint kiválóak az ételek elkészítéséhez? A Berlinger Haus edénykészlet azoknak készült, akik szeretnek időt tölteni egészséges ételek készítésével a gyermekeiknek és barátainak, hiszen a stílus, a sokoldalúság, illetve a tartós kivitelezés ideális egyensúlyát kínálja minden termék.

A Berlinger Haus edénykészlet tartós, karcálló, tapadásmentes bevonata hihetetlenül ellenállóvá teszi ezeket az eszközöket, amik emiatt a mosogatógépben is egyszerűen tisztíthatók. Az új indukciós aljú eszközök 35%-kal gyorsabb sütési időt, illetve kevesebb olajat igényelnek, így igazán kényelmes a használatuk.

A Berlinger Haus edénykészlet 3 rétegű márványbevonata egy forradalmian új megoldás, ami erőssé, illetve tartóssá tesz minden darabot, amik így kevesebb karbantartást igényelnek. A cég új technológiát használ, hogy egészséges bevonatú fazekakat és serpenyőket készítsenek, amik teljesen biztonságosak, mivel 100%-ban PFOA-, ólom-, illetve kadmiummentesek.