Baseball sapka több stílusban

Ha stílusos kiegészítőt keres, érdemes elgondolkodnia a különböző sapkák beszerzésén. Azt gondolhatja, hogy a baseball sapka csak egy meghatározott stílust képvisel, de rengeteg különböző modell létezik, amik eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. A baseball sapka egy jól illeszkedő kalap, ami általában puha, rugalmas anyagból, például pamutból, gyapjúból, akrilból vagy poliészterből készül.

Ezen kiegészítők széles választéka általában a karima szélességére utaló három profil egyikében kapható: széles (a legszélesebb karimával), közepes és vékony profilú (a legkeskenyebb karimával). Különböző stílusban kaphatók, többféle színben, valamint illeszkedési lehetőséggel.

Ezt a kiegészítőt először hagyományosan a baseballjátékosok viselték az egyenruha részeként, ami napvédelmet kínált, valamint a szemet is nagyon jól védte. A baseball sapka népszerű választás abban az esetben, ha a fejét és szemét óvni szeretné a naptól. Bátran viselhető formális viselet részeként vagy sportosabb öltözethez is.