Bang társasjáték vadnyugati hősökkel

Bang társasjáték

A kártyajáték mindig is nagyon kedvelt volt, még a vadnyugaton is. Ennek a hangulatnak az újraidézésére készült a Bang társasjáték, ahol egy vadnyugati bajkeverő bőrébe bújhat minden játékos. Legalább négyen kellenek ahhoz, hogy lehessen játszani. Ez a remek kártyapakli azoknak az összeszokott játékosoknak, akik valami újat és izgalmasat szeretnének kipróbálni.

Ebben a játékban átléphetik a saját árnyékukat és biztosan meg fognak lepődni, hogy egy-egy szerep mit hoz ki Önökből. A pörgős és izgalmas szerepjátékhoz legalább tíz éves játékosok kellenek, de felső korhatár nincs. Hiszen akár a nyolcvanéves nagybácsi is jól érezheti ebben a különleges környezetben magát, a kártyajáték által.

Azonban ez nem azt jelenti, hogy a tapasztalt és eszes játékosok győznek mindig, mert a Bang társasjáték kiegyenlített esélyekkel indít. Akár a kisgyerek is legyőzheti a szüleit, így a sikerélmény még nagyobb, és az újbóli játék vágya nem hagyja majd nyugodni egyiküket sem. Nagyon jutányos áron megvásárolhatja a Bang társasjáték pakliját az www.okosjatek.hu oldalon.