Baba mosószer a kicsik textíliáihoz

Nagyon nem mindegy, hogy milyen mosószert használunk a picinyünk ruhácskáinak tisztításához. A legjobb választás a természetes alapanyagokból készült változat. Amennyiben natúr a baba mosószer, akkor az biztosan nem fogja irritálni a csöppség finom bőrét. Sok anyuka nem is tudja, hogy mitől pirosodik ki a baba érzékeny bőre, csak kevesen gondolnak arra, hogy talán nem a megfelelő mosószert használják. A Dora Natura baba mosószer az egyik legjobb választás a kicsik textíliáinak tisztítására és ezzel nemcsak a kifogástalan tisztaság érhető el, hanem a bársonyos puhaság is.

Garantált, hogy ennek a terméknek a használatával semmi probléma nem lesz a gyerek bőrével. Ez az organikus, illatmentes mosószer már újszülött kortól alkalmazható, hiszen bőr- és környezetkímélő hatóanyagokkal látták el a gyártók. Az érzékeny bőrű felnőtteknek szintén célszerű használniuk ezt a készítményt. Az ismertetett baba mosószer most csomagban vehető meg a doranatura.hu webáruházból és 200 ml natúr öblítő is tartozik hozzá.

Gyakori probléma a pelenkakiütés

Az egyik legalapvetőbb bőrprobléma a babáknál a popsi kipirosodása, mégis sok anyuka félrekezeli, mert nem tudja miként és mivel kezelje a sérült bőrfelületet. Pedig a pelenkakiütés pár nap alatt helyrehozható, ha a megfelelő módszert választja. Ilyenkor mindig tiszta vizes ruhadarabbal szükséges tisztítani az érintett bőrfelületet, a törlőkendőket a gond megoldásáig felejtsük el! Ajánlott a hígított Betadin használata, szükség esetén gombaölő krém alkalmazása.

Majd a Dora Natura körömvirágos vagy levendulás popsikrémjének vastagon történő felkenése következik, de csak miután egy kis ideig pelenka nélkül hagytuk a babát, hogy felszívódjon valamennyi hatóanyag. Ezzel a módszerrel sikeres lehet a pelenkakiütés kezelése. Természetesen, ha néhány nap alatt sem enyhül a probléma, akkor gyermekorvoshoz vagy védőnőhöz kell fordulni. Minden szülő azt szeretné, hogy gyermeke egészséges, vidám legyen, ehhez viszont néha az kell, hogy a pelenkakiütés megszűnjön. Az említett módszer már nagyon sok csecsemőnél bevált.