Azonnali betegszállítás sürgős esetekben

Az ülő- és fekvőbetegek esetében is előfordulhat, hogy a lehető legrövidebb idő alatt el kell jussanak kórházba, szakrendelőkbe. Azonban a legtöbb jármű nem alkalmas a szállításukra és ha rendelkezésre is áll egy megfelelő gépkocsi, akkor sem biztos, hogy szakszerű segítség nélkül be tudnak ülni vagy egyáltalán eljutni a parkolóig.

Ilyenkor az azonnali betegszállítás szolgáltatás igénylése jelenti az egyetlen megoldást, amit azonban nem mindenhol vállalnak. A legtöbb helyen több órával előre kell szólni, ha betegszállításra lenne szükség, ami sürgős esetekben kivitelezhetetlen.

Ha ilyen helyzet állna fenn, akkor az Ambulife Mentőszolgálatot érdemes hívni, ugyanis náluk van azonnali betegszállítás, ami azt jelenti, hogy akár 1 órán belül is a helyszínre tudnak érni. Ők lehetőséget kínálnak csak be- és oda-vissza szállításra egyaránt. Az utóbbit pedig várakozással is, hogy például egy vizsgálat után azonnal haza tudjon menni a beteg és ne kelljen hosszú perceket vagy órákat várnia a járműre.