Az MDF beltéri ajtó az ajtók zászlóshajója

MDF beltéri ajtó

Egy lakás belső dizájnja határozza meg az ott élő család mindennapjait. Ebben a dizájnban fontos szerepet tölt be az MDF beltéri ajtó. A műanyag ajtók inkább a minimalista, letisztult stílust képviselik, a CPL ajtók a középkategóriát célozzák meg, a remek alakíthatóságukkal, a festett ajtó pedig az időtállóság mintaképe. Azonban, az MDF beltéri ajtó igazi zászlóshajóként képviseli a kínálatot, a tömör kialakításával, amit igény szerint üveg beépítésével is lehet díszíteni.

Az ügyfelek nagyjából száz marásminta közül válogathatnak, amelyek díszíteni fogják a későbbiekben az ajtókat. A marásminta után vákuumfólia bevonatot kap. Ez fogja az ajtó felületét képezni, ami egy darabból áll. Hála ennek, nincsenek esztétikátlan illeszkedési csíkok.

Válassza bármelyik modellt és garantáljuk, hogy a beszerelés után, az elégedettség érzése fogja eltölteni! Ilyekor mi is elégedettek vagyunk, hogyha ügyfeleink igényeire megoldást találunk, akár egy MDF beltéri ajtó formájában is. Előre egyeztetett időpont esetén, várjuk bemutatótermeinkben!