Az elektromos orrszívó megkönnyíti az anyukák életét

A kisgyermekek légútjainak tisztán tartására számos eszköz áll az anyukák rendelkezésére. Van, aki az orrszívó pumpára esküszik, más az elektromos orrszívó mellett teszi le a voksát. Utóbbi rendszerint vidám színekben, akár állatfigurás formában is kapható, hogy a művelet sokkal barátságosabbnak tűnjön a piciknek.

Sajnos a csövekkel kapcsolatban vagy a korábbi tapasztalatok miatt, a kicsiknek rossz érzetük támad, ezért fontos, hogy a készülék minél praktikusabb és kedvesebb megjelenésű legyen. Az elektromos orrszívó nagyon egyszerűen, pillanatok alatt távolítja el az orrban letapadt szennyeződést.

Ha száraz az orrüreg, előtte sóoldattal érdemes felpuhítani a váladékot, majd ezt az elektromos orrszívó segítségével gyorsan ki lehet szippantani. Amennyiben honlapunkra kattint, lehetősége nyílik számos baba-mama készítményt vásárolni. Az irritált popsira a Bepanthen kenőcs a legkeresettebb termék, a Fenistil gél pedig a nyári horzsolások, ütések, csípések ellen használható. Szerezze be ezeket is a gyermek házi patikájába!