Az elektromos krossz motor több szempontból is jó választás

Az elektromobilitás világszerte méltán népszerű, a járművek az innovatív technológia alkalmazásának köszönhetően egyre inkább környezetbaráttá válnak. Az elektromos krosszmotor újdonságnak számít még a piacon, de érdemes vele megismerkedned.

Gyakorlatilag ugyanarra képes, mint a hagyományos, benzines változat, csak éppen sokkal kisebb hangerőn történik az üzemeltetése, nem üvölt, mint a két- és négyütemű változatok, szinte csak a hajtólánc súrlódásának a hangját fogod hallani vezetés közben. Az elektromos krosszmotor esetében nem kell foglalkoznod az olaj- és szűrőcserével, elegendő a megfelelő töltöttségi szinten tartanod A kategóriában találsz kisméretű gyerekeknek szánt modelleket, de természetesen a hangsúly a könnyű és a teljes méretűeken van.

A könnyűnek nevezett fajták alacsonyabb ülésmagassággal rendelkeznek, de a folyamatosan erős nyomaték következtében nagy teljesítményre képesek. Amennyiben a teljes méretű elektromos krosszmotor érdekel, megkapsz vele minden olyan funkciót, amire a belső égésű motorral ellátott változattal kaphatnál.