Az autómentők Érd környékén többnyire az M7-t szolgálják ki

Autómentők Érd környékén
Autómentők Érd környékén

Ahhoz, hogy egy autómentéssel foglalkozó vállalkozás minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani az ügyfeleinek, jó pár dolog kell egy fedél alá kerüljön. Az első számú feltétel a modern gépjárműpark és a szakmailag jól képzett alkalmazottak. Ezen felül nagyon fontos a gyors kiszállás megoldása, ezért több telephelyet kell üzemeltetni egyszerre.

Az autómentők Érd környékén többnyire az M7 autópályán történt esteket oldják meg, az M1-re a Páty, illetve Biatorbágy telephelyén állomásozók szállnak ki. A másik elengedhetetlen feltétel a központi koordinálás, minden mentésről a központi iroda értesül, ott tudják, hogy hol van a legközelebbi mentőcsapat.

Előfordul, hogy éppen kiküldetésben vannak, ezért megtörténhet, hogy egy másik távolabbi telephelyről irányítnak át mentőket. Az autómentés 112 tizenegy telephelyet üzemeltet, hogy Budapestet és környékét a leghatékonyabban elláthassák. Így nem szükséges, hogy az autómentők Érd városából Budapestre jöjjenek menteni és fordítva, Budapestről nem szükséges vidékre kiszállni.