Az aktivitásmérő segítséget nyújt a sportoláskor is

A sporttevékenységek megtervezése és kivitelezése, a napjainkban rendelkezésre álló korszerű kellékek segítségével gyerekjáték. A modern aktivitásmérő, a pulzus és a vérnyomás követése mellett, még számos más funkcióval is bír, mint amilyen a biztonság és a komfort.

Az okosórák egyik alfaja az aktivitásmérő, más néven fitnesz karkötő, ami kifejezetten a mozgás tervezésére, követésére és az egészség megóvására lett kifejlesztve.

A berendezés számos kivitelben található meg a blitzwolf.shop webáruházban. Itt mindenki meg fogja lelni a számítását. Alapvetően ezek mindegyike képes az alapfunkció elvégzése mellett a lépésszámlálásra és a mozgáskövetésre és fel van szerelve valamelyik Bluetooth verzióval.

Érdemes arra figyelni, hogy a tulajdonos mobiltelefonján telepített alkalmazással kompatibilis legyen az adott változat, továbbá az sem mindegy, hogy mennyi az adott aktivitásmérő modell üzemideje és készenléti ideje egy feltöltéssel, mint ahogy az is fontos paraméter, hogy vٌíz- és porálló legyen a karkötő.