Az adó 1% hatalmas segítséget jelent

Az adó 1% hatalmas segítséget jelent
Az adó 1% hatalmas segítséget jelent

Itt a remek lehetőség, hogy súlyosan beteg gyermekek mellé álljon és támogatásához nincs másra szüksége, mint évi pár percnyi szabadidőre. Nyilatkozzon, hogy az adó 1% része a tumoros kiskorúak megsegítésére legyen elköltve és az adományok legkitűnőbb helyre való felhasználását pedig bízza az alapítványra! Ez a civil szervezet teljes mértékben nonprofit.

Tagjait leginkább egyéni vállalkozók vagy vezető beosztású, tehetősebb magyar állampolgárok alkotják. Semmiféle juttatásban nem részesülnek, mégis sok időt és energiát áldoznak a nemes ügy érdekében.

Az Ön adó 1% hozzájárulását többféle módon hasznosíthatják. Költhetik kampányokra, hogy felhívják a lakosság figyelmét, milyen nagy szükség van a támogatásukra, segíthetnek a rákos megbetegedések kezelését nagyban megkönnyítő orvosi műszerek megvásárlásában és különféle gyógyászati kutatások finanszírozásában, de az is lehetséges, hogy az Ön adó 1% felajánlása révén, közvetlenül részesítenek anyagi támogatásban valamelyik daganatos gyermeket és annak családját.