Az Abus Viantor – Profi technológia kezdőknek

A kerékpáros bukósisakok technológiája folyamatosan fejlődik. Ez főként az anyaghasználaton, a kialakításon és természetesen a biztonsági szinten mutatkozik meg.

Az Abus Viantor az ékes példája a biztonságos és kényelmes országúti bukósisakoknak. A számos innováció mellett, rendkívül könnyű, mégis magasfokú védelmet biztosít a viselőjének. A titka abban rejlik, hogy számos, jól bevált technológiát használ a profi sport világából, amit most a lelkes amatőrök is élvezhetnek.

A hosszú hajú kerékpárosoknak gyakran kényelmetlenséget okoz a bukósisak viselése, viszont ez nem lehet probléma az Abus Viantor esetében, mert a tervezők erre is gondoltak, amikor megalkották ezt a remek terméket. A beállító rendszer segítségével pillanatok alatt a fejhez igazítható.

A tartós, többhéjú EPS sisakanyag In-Mold szerkezettel rendelkezik. További szerkezeti megerősítéssel látták el az ActiCage formájában. 4 légbemenettel és 14 kimenettel rendelkezik a tökéletes szellőzés érdekében. Ezeket pedig mély légáram csatornák kötik össze. Az Abus Viantor igazán igényes választás.