Az A+A Hostel nagyon kényelmes

A + A Hostel
A + A Hostel

Budapesten nem könnyű olcsó, ám jól felszerelt szállást találni. Azonban engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljuk a Ferenc körúton található, http://aa.insta-hostel.com/ honlapon megtekinthető A+A Hostelt, amellyel garantáltan meg lesz elégedve!

A személyzet nagyon barátságos, ezért itt mindenki jól fogja érezni magát. A wifire sem lehet panasz, tehát biztosan tud majd beszélni az otthoniakkal. Ön választhatja ki, hogy hol szeretne aludni. Ha kedve tartja, akkor akár egyágyas szobában is kipihenheti a fáradalmait.

Rendszeresen szokott lenni takarítás a helyen, ezért ebből a szempontból is biztosan elégedett lesz. A http://aa.insta-hostel.com/ oldal szerint a konyha igazán jól felszerelt, ezért akár főzésre is lehetősége nyílik. Az árak is korrektek, tehát bátran tehet egy próbát az A+A Hostellel.

A biztonságra sem lehet panasz, hiszen mindegyik ágyhoz tartozik egy zárható szekrény a http://aa.insta-hostel.com/ honlapon megadott információk alapján. Igény esetén pedig akár reptéri transzfert is igényelhet a recepciósok segítségével.