Api Life Var impregnált csík mézelő méheknek

A dolgos méhek egészségének védelmét a méhész feladata biztosítani, de szerencsére, ehhez léteznek kifejezetten hatékony készítmények. Az Api Life Var impregnált csík az egyetlen állatgyógyszer, amiben 4 illóolaj egyesített keveréke fejti ki jótékony hatását. Van benne timol, eukaliptusz, mentol és kámfor illóolaj. A termék természetes megoldást jelent a varroa atkák elleni védekezésben. Bármilyen méhészetben kiválóan használható, különböző éghajlati viszonyok között. Az Api Life Var impregnált csík alkalmazása gyors és egyszerű.

Tavasztól őszig használható, az ideális hőmérsékleti tartomány 20-25, az alkalmazási pedig 15-30 C-fok. A termék a Nemzeti Programban támogatott állatgyógyászati készítmény és vásárlása esetén támogatás vehető igénybe a gyógyszeroldalon. Ha Ön méhészettel foglalkozik, akkor tudja, hogy az Api Life Var impregnált csík nem hiányozhat a méhek mellől, hiszen erre nagy szükség van. Az erista.hu weboldalon megtalálható a termék használati utasítása és beszerezhető néhány kattintással.

Az Api Bioxal védekezésre való

A varroa atkák elleni védekezésre más termék is kiváló lehet, amit télen-nyáron, fiasításmentes időszakban célszerű használni. A célra kimondottan hatékony az Api Bioxal, ez a törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú állatgyógyszer. Használata teljes mértékben biztonságot garantál a fogyasztó, a méhész, a méhek és a kaptárból származó termékek vonatkozásában. Hatékonysága igen magas, 96% fölötti. Egyedülálló módon, kétféle felhasználási metódussal alkalmazható az Api Bioxal, csurgatással és szublimáció útján.

Előnyei közé tartozik, hogy a családszám ismeretében pontos adagolást biztosít és bioméhészetekben is alkalmazható. Kedvező tulajdonsága még, hogy szobahőmérsékleten könnyen feloldódik cukorszirup oldatban. Korrekt áron vásárolható meg a termék a webáruházból, a megrendelése is végtelenül egyszerű folyamat. Egyetlen zacskó Api Bioxal 50 méhcsaládhoz elegendő. Az oldalon megtalálhatóak a rendelési és szállítási, fizetési információk is. A termék házhozszállítása hamar megtörténik a rendelést követően.