Acél lépcső az új házba

Házépítéskor gyakran merül fel a kérdés, hogy milyen anyagból készüljenek a lépcsők, mert arra törekszünk, hogy ezek teljesen biztonságosak legyenek. Még a betonból kialakított fajtánál is nagyobb biztonságot nyújt az acél lépcső, hiszen ez még egy földrengéstől sem fog elrepedni. 100%-os stabilitással rendelkezőnek nevezhető egy ilyen szerkezet, mert a legtöbb esetben hegesztéssel vagy megfelelő méretű csavarokkal vannak egymáshoz illesztve az alkotóelemei.

Ily módon a teljes acél lépcső egyetlen darabot alkot. Megfelelő kialakítás esetén rendkívül csekély annak a lehetősége, hogy a feljáró leszakadjon. Megjelenését tekintve nagyon sokféle acél lépcső létezik, mindig a ház stílusának megfelelőt választják a megrendelők.

Elegáns, igényes és praktikus megoldás az, ha az acélból készült szerkezetet fával burkolják. Amennyiben Ön is ilyen konstrukciót szeretne, akkor azt tanácsoljuk, hogy keresse fel a nagy-metallwork.iwk.hu weboldalt és vegye fel a kapcsolatot a szakemberrel! Ez a cég rendkívül profi módon készíti el az acél lépcsőt.