A XXI. század zseniális találmánya az UV/LED lámpa

A lányok évek óta arról álmodoznak, hogy a manikűr ne csak szép legyen, hanem ellenálljon a hétköznapok során gyakran előforduló sérüléseknek is. Bár néhány évvel ezelőtt ez még csak álom volt, ma már a különleges körömlakk és UV/LED lámpa fajták csodákat tesznek.

A webshopunkban minőségi berendezéseket kínálunk ezekből otthoni használatra és professzionális szalonoknak. Ha el akarod felejteni a gondozatlan kezeket, akkor egy kompakt UV/LED lámpa hasznos beruházásnak bizonyul. Egy nagyobb teljesítményű készülék egyaránt megfelel a tapasztalt mesterembereknek és a kezdő műkörömépítőknek is. A piacon ma már sokféle modell van. A több száz választható lehetőség közül azonban különös figyelmet kell fordítani az egészség védelmére.

A klasszikus ultraibolya modellek már régóta igazi áldásnak számítanak a manikűrös mesterek életében, köszönhetően az egyszerűségüknek, a praktikusságuknak és természetesen a megfizethető áraknak. Az UV/LED lámpa izzói nem károsak a látásra, teljesen biztonságosak és lágy fényűek.