A Xiaomi Mi 9 ára tényleg kedvező

Xiaomi Mi 9 ár
Xiaomi Mi 9 ár

Egyre nagyobb verseny fut a telefongyártók között. Összehasonlítva az elismert márkákat az újakkal, gyorsan arra a következtetésre juthatunk, miszerint a Xiaomi Mi 9 ár jóval több mint kedvező. Ez a kínai cég pár éve robbant be a köztudatba és azóta megállíthatatlanul foglalja el a dobogókat, mind telefon, okosóra és háztartási eszközök kategóriában.

Bár az emberek eleinte tartózkodtak a kínai termékektől, mára nemcsak minden boltban, hanem szinte az összes lakásban is megtalálható. Az általuk készített telefonok hamar felkerültek a sikerlistára, mivel a csúcskategóriás tulajdonságokkal bíró készülékek harmadannyiba kerülnek, mint hagyományos társai. 100.000 Forintért Octa-Core processzort és 8 magot kapunk, ami minden játékok futtat, 6 GB belső memóriát és legalább 64 GB tárhelyet.

Az Android 9 rendszeres frissül, ami javít a biztonságon és a stabilitáson, ráadásul a 3,5 mm csatlakozót sem vették belőle ki, így a hagyományos fülhallgatóval is használható. Igen, a Xiaomi Mi 9 ára versenybe száll a híres telefonokkal.