A rozsdamentes fazék könnyen beszerezhető

Egy finom ebéd elkészítéséhez szükség van jó alapanyagra és edényre. A mennyiség határozza meg, hogy melyiket válasszuk. Levesekhez a rozsdamentes fazék ideális. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami felgyorsítja a főzés folyamatát és nem kell hosszú órákat a tűzhely mellett tölteni.

Előszőr is 3 rétegű aljzattal rendelkezik, ami hozzájárul ahhoz, hogy hosszú ideig meleg maradjon az elkészített ételt. Az üvegfedő tartozéka pontosan illeszkedik az edény karimájához. Fontos, hogy bármilyen tűzhelyen gondmentesen alkalmazható, legyen elektromos, kerámia, gáz vagy indukciós főzőlap. Csillogó acélszürke színe nagyon jól mutat a konyhában.

Tisztítása is egyszerű, mosogatógépbe is betehető. Mivel nem sül oda az étel, nem szükséges durva dörzsölő szivacsot használni. Évekig megőrzi a minőségét, ha megfelelően van kezelve. A rozsdamentes fazék a háziasszonyok egyik kedvenc darabja, de a séfek is előszeretettel használják és ajánlják. Ha Önnek még nincs a konyhájában rozsdamentes fazék, akkor beszerezheti az edényshop.hu oldalról.