A Pedrollo 4BLOCKm2/9 20m a márka egyik remek képviselője

A nagyobb kerttel vagy hasznos földterülettel rendelkezők egész biztosan tudják, hogy egy jól teljesítő ásott vagy fúrt kút mennyire hasznos lehet. A Pedrollo 4BLOCKm2/9 20m igazi kincs ebben a kategóriában. Tulajdonképpen egy csőbúvár szivattyúról van jelenleg szó, ami hatékonyan elvégzi a dolgát. Leginkább a koptató anyagoktól mentes, valamint tiszta víz szivattyúzására hasznosítható. A Pedrollo 4BLOCKm2/9 20m remekül megállja a helyét a házi vízellátás területén is. Emiatt pedig igazán népszerű darab. Ezen felül, közepes ipari vagy mezőgazdasági szektorban szintén bevethető.

Hidrofor tartállyal együtt is lehet üzemeltetni, ami még több felhasználási módot eredményez. Hidraulikája egyedülálló minőséget képvisel, ezért nem lehet rá panasz. A Pedrollo 4BLOCKm2/9 20m, ahogy a nevében is benne van, 20 méteres elektromos kábellel kerül forgalomba, emiatt könnyedén használható. Az ár-érték aránya hűen tükrözi a minőséget, a kivitelezést, illetve a sokéves tapasztalatot. A kerti munkafolyamatok rengeteg időt és energiát igényelnek, legyen szó hobbikertről vagy komolyabb földterületről. Egy megfelelően működő szivattyúra azonban mindenképpen szükség lesz, itt jöhet szóba a Leo 3XRm 2/15 neve. Az említett modell 100 mm átmérőjű fúrt kutakba lett tervezve, főként tiszta vízhez. Háztartási célokra felel meg leginkább, de talán még kisebb ipari felhasználást is elbírhat. A Leo 3XRm 2/15 hosszú éveken át kiválóan teljesít majd, tehát megéri a beruházást.

Egy vezérlődobozzal kerül eladásra, ami tartalmazza az indító kondenzátort is. További extra funkciónak számít a hőkioldó, ami az esetleges túlmelegedés elleni védelmet garantálja. A Leo 3XRm 2/15 strapabíró, könnyedén kezelhető és eredményes vízellátást biztosít bárhol. A magyar gyártmány tényleg remekül szuperál bármelyik kertben, ahová beépítésre kerül. Plusz pont, hogy az ára is pénztárcabarát, így nem kell sokat aggódnia emiatt sem. Feltétlenül át kell gondolni a beszerzését, hiszen csak is jókat lehet hallani róla és biztosan Ön sem bánja meg!