A minőségi konyaknak nincs párja

A gyümölcspálinka, mint rövidital, egyre inkább fokozódó tendenciát mutat a külföldi nedűk között. Az egyik ilyen a konyak, amit sajnos sokfelé hamisítanak.

Az eredeti a francia eredetvédett, tölgyfahordókban érlelt borpárlat, ami a franciaországi Cognak községben elhelyezkedő borvidékről kapta a nevét és az előállításának a módja legalább 300 éve teljesen változatlan. A minőségi konyak kizárólag meghatározott fajtájú szőlőből létrehozott fehérborból készíthető.

A diszkontital.hu webáruházban mindenki meg fogja találni a számítását ezen a téren. Megtalálható itt számos olyan gyártó végterméke, mint amilyen a világszerte elismert Andre Renard, Baron Otard, Courvosier, Davidoff, Hardy, Henessy, Martel és még sok más.

Az árak igen változatosak, a leginkább többe kerülő üvegért akár több mint 50 ezer Forintot is ki kell fizetni, de jelen vannak ezen a webhelyen költséghatékonyabban beszerezhető konyak fajták is. Mindenképpen érdemes felmérni a minőségi kínálatot! Saját részre és ajándékba is jó döntés.

Tags: