A lyukas a kerítés folyton gondot okoz

A lyukas a kerítés
A lyukas a kerítés

Felháborító, hogy a szomszéd kutyája megint garázdálkodik a veteményes kertbe. A tegnap töltötte fel a sárgarépa ágyást és most megint kezdheti előröl a munkát. Szinte hiába van a kerítés, ha olyan lyukas, mint egy koldus ruhája. Az örökös vitatkozások pedig nem vezetnek sehová.

Milyen egyszerű lenne most mindez, ha a szomszéd is belegyezett volna a betonkerítés építésébe. Ez a vacak sövénykerítés tényleg mutatós, de bármit tesznek, a szomszéd házi kedvencei állandóan az Ön udvarán henyélnek, garázdálkodnak.

Nem is az a gond, hogy átjönnek, sőt, az unokák kimondottan imádják, főleg a macskákat, de a kertben nem marad sem virág, sem vetemény, mert a kutya mindent kikapar. Ne csüggedjen, legyen határozott és még most a hideg megérkezése előtt győzze meg a szomszédot az igazáról, valószínű, hogy már ő is restelli, hogy nem tudja féken tartani a játékos ölebét. Az elemes kerítés már néhány nap alatt felállítható és a jelenlegi sövény is maradhat, így talán jövő tavasszal a saláta is megmarad.