A koordinációs rács segít a mozgás fejlesztésében

Az ember mozgásszabályozó képessége nemcsak tanulható, hanem néhány erre a célra készített gyakorlattal fejleszthető is. A koordinációs rács segít helytállni az egyensúlyozásban, térlátás javításában, ritmuskészség fejlesztésében és az állóképesség növelésében.

Akár a gyermekek is részt vehetnek a gyakorlatokban, a számukra kialakított taktikai eszközökkel, gáttal, bójákkal, földre fektethető létrákkal, karikákkal és más kreatív módszerekkel. A gyakorlás maga is játék, így az egész család kikapcsolódhat az elvégezendő feladatsorok teljesítése közben.

Hosszútávon érezhető lesz a fejlődés, a különböző ingerekre történő reakcióknál, gyorsabbá válik az időben egymást követő mozdulatok felfogása és leutánzása, valamint javul az egyén saját mozgása, könnyedebbé válnak a mindennap elvégezendő feladatok. Koordinációs rácsot a hátsó kertben is fel lehet szerelni és bárki használhatja. A taktikai játékok nemcsak szórakoztatják a családot, hanem bizonyítottan hasznosak nagyoknak és kicsiknek egyaránt.